Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Lista categorii Cruci Funerare Cruce funerara din crizanteme albe si flori roz
Coroane funerare clasice Coroane funerare clasice Coroane funerare rotunde Coroane funerare rotunde Cruci Funerare Cruci Funerare Cosuri Funerare Cosuri Funerare Buchete Funerare Buchete Funerare Inimi funerare Inimi funerare Jerbe Funerare Jerbe Funerare

Cruce funerara din crizanteme albe si flori roz

Pret: 72500 lei cu TVA
Producator:   MANUFACTURIER
Cod produs:   025
 
FLORI Crizanteme
CULOARE Alb
Contact: 0790 130 541   Email: office@coroanefuneraretargoviste.ro
De ce sa comanzi online coroanele funerare?

Viata este imprevizibila si unul dintre momentele cele mai grele este despartirea de o persoana apropiata. Urmeaza o perioada dificila cand trebuie sa accepti destinul si sa iti gasesti puterea necesara pentru a continua. Intregul proces al inmormantarii necesita un efort atat din partea familiei cat si al prietenilor, organizarea fiind pe fondul unor sentimente profunde de tristete, durere si regret. Incerci sa gasesti un mod prin care sa sprijini familia indurerata sau sa oferi chiar tu un ultim omagiu. Florile sunt mesagerii tai, transmit viata vesnica prin insasi efemeritatea lor, exprima sincerele condoleante si sunt singurele in masura sa livreze emotii.

 

Coroanele funerare reprezinta un ultim omagiu pentru cel drag plecat dintre noi, acestea sunt oferite la inmormantari alaturi de un mesaj scris pe panglica funerara care sa transmita gandurile intr-un mod original. Cuprins de sentimente profunde de tristete, iti doresti sa treci peste un eveniment atat de dificil si orice modalitate de a-ti usura munca este binevenita. Sunt diverse situatii in care nu poti participa la inmormantare, nu poti fi alaturi de familie fizic, dar poti sa-ti exprimi condoleantele cu ajutorul unei coroane funerare. Un magazin online iti poate fi de folos in acest caz: https://www.coroanefuneraretargoviste.ro/


Citeste mai mult
Descriere produs

Cruce funerara realizata din aprox 100 - 130 de flori, numarul florilor este influentat de gradul de inflorire al acestora. Crizantemele albe sunt flori mortuare care lasa atentia sa cada asupra tabloului de roz, realizat din crini imperiali, trandafiri si gerbera. Aranjamentul floral este confectionat pe baza de burete umed, pentru a facilita transportul si pastrarea prospetimii florilor pe o perioada mai lunga de timp. Livrarea coroanelor funerare este gratuita in Targoviste si localitatile limitrofe pe o raza de 10 km.

 

Bazele coroanelor tip cruce sunt realizate in atelierul nostru si au lungimea de aproximativ 80 cm. Dimensiunea poate oscila in functie de materialul vegetal folosit: flori, foliaj decorativ, brad etc.

Alte produse din categorie