Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Lista categorii Coroane funerare rotunde Coroana funerara rotunda din crizanteme albe si lisianthus violet
Coroane funerare clasice Coroane funerare clasice Coroane funerare rotunde Coroane funerare rotunde Cruci Funerare Cruci Funerare Cosuri Funerare Cosuri Funerare Buchete Funerare Buchete Funerare Inimi funerare Inimi funerare Jerbe Funerare Jerbe Funerare

Coroana funerara rotunda din crizanteme albe si lisianthus violet

Pret: 29900 lei cu TVA
Producator:   MANUFACTURIER
Cod produs:   011
 
FLORI Crizanteme
CULOARE Alb
Contact: 0790 130 541   Email: office@coroanefuneraretargoviste.ro
De ce sa comanzi online coroanele funerare?

Viata este imprevizibila si unul dintre momentele cele mai grele este despartirea de o persoana apropiata. Urmeaza o perioada dificila cand trebuie sa accepti destinul si sa iti gasesti puterea necesara pentru a continua. Intregul proces al inmormantarii necesita un efort atat din partea familiei cat si al prietenilor, organizarea fiind pe fondul unor sentimente profunde de tristete, durere si regret. Incerci sa gasesti un mod prin care sa sprijini familia indurerata sau sa oferi chiar tu un ultim omagiu. Florile sunt mesagerii tai, transmit viata vesnica prin insasi efemeritatea lor, exprima sincerele condoleante si sunt singurele in masura sa livreze emotii.

 

Coroanele funerare reprezinta un ultim omagiu pentru cel drag plecat dintre noi, acestea sunt oferite la inmormantari alaturi de un mesaj scris pe panglica funerara care sa transmita gandurile intr-un mod original. Cuprins de sentimente profunde de tristete, iti doresti sa treci peste un eveniment atat de dificil si orice modalitate de a-ti usura munca este binevenita. Sunt diverse situatii in care nu poti participa la inmormantare, nu poti fi alaturi de familie fizic, dar poti sa-ti exprimi condoleantele cu ajutorul unei coroane funerare. Un magazin online iti poate fi de folos in acest caz: https://www.coroanefuneraretargoviste.ro/


Citeste mai mult
Descriere produs

Am realizat o compozitie cu o estetica deosebita prin alaturarea armonioasa a crizantemelor albe cu florile delicate de lisianthus, trandafiri si crizanteme violet. Acest aranjament funerar este modalitatea potrivita de exprimare a sentimentelor provocate de pierderea unor persoane dragi, de dragoste vesnica, respect si regret etern.

Coroana funerara din crizanteme albe si lisianthus violet este lucrata pe rotund din aproximativ 100 - 110 flori montate pe un burete umed pentru a facilita pastrarea prospetimii florilor timp indelungat. Livrarea este gratuita in Targoviste si localitatile limitrofe pe o raza de 10 km, realizata in minim 2 ore de la plasarea comenzii.

Alte produse din categorie